Διαχείριση Ξενοδοχειακών Μονάδων & Καταλυμάτων

Διαχείριση Ξενοδοχειακών Μονάδων & Καταλυμάτων

Η κουλτούρα

της Hotelier partner 365 είναι η επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων μέσα από την μοναδική μας προσέγγιση για την διαχείριση της φιλοξενίας εξυγιαίνοντας την λειτουργία της δομής. Οι υπηρεσίες μας ξεκινούν από τον σχεδιασμό των στρατηγικών Μάρκετινγκ και Mix Μάρκετινγκ που θα προσδώσουν αξία προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη: κατά κύριο λόγο στην ιδιοκτησία, τους επισκέπτες και τους εργαζόμενους.

Βασιζόμαστε

σε μια προσανατολισμένη οργάνωση/διαχείριση των υπηρεσιών με καινοτόμες και εφευρετικές λύσεις διαχείρισης. Παρέχουμε τα πρότυπα συστήματα και τα εργαλεία εκείνα για την καθοδήγηση και τις τεχνικές διεργασίες στα άρτια εκπαιδευμένα  μέλη της ομάδας μας, που έχουν σαν αποτέλεσμα την παροχή prime υπηρεσιών και ολιστικού Management ποιότητας: εξασφαλίζοντας το υψηλότερο μερίδιο αγοράς, τους ικανοποιημένους επισκέπτες και την ύψιστη οικονομική απόδοση για τους επιχειρηματικούς εταίρους μας.

Εστιάζουμε

πάντα στην πελατοκεντρική φιλοσοφία λειτουργίας της ξενοδοχειακής μονάδας ή καταλύματος επικεντρώνοντας τις προσπάθειες μας στις απαιτήσεις του επιχειρηματία και στην εμπειρία του πελάτη. Παράλληλα, παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις στις υποδομές τεχνολογίας προκειμένου να εντοπίζουμε τομείς που προσφέρουν ευκαιρίες για μεγαλύτερη ανάπτυξη και επιδόσεις κερδοφορίας που μεγιστοποιούν τα οικονομικά οφέλη για την επιχείρηση.

Παρέχουμε

οικονομικές αναφορές σε τακτική βάση, βασισμένες σε διεθνή πρότυπα που μας εξασφαλίζουν συστηματική παρακολούθηση της οικονομικής εικόνας της επιχείρησης, ακρίβεια στοιχείων και διαφάνεια με την χρήση των αριθμοδεικτών. Η ικανότητά μας να λαμβάνουμε εγκαίρως, μελετημένες αποφάσεις βασισμένες σε αντικειμενικά δεδομένα ανάλυσης οικονομικών στοιχείων, δίνοντας στους συνεργάτες μας επιχειρηματίες/πελάτες μας ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο τοπικό και το διεθνές περιβάλλον του τουριστικού κλάδου.

Με την μακροχρόνια εμπειρία

μας και πορεία στον τουριστικό κλάδο εξασφαλίζουμε την αγοραστική δύναμη που μας επιτρέπει να προμηθευόμαστε προϊόντα και υπηρεσίες από κορυφαίους προμηθευτές και εμπορικά σήματα σε μειωμένες τιμές, τις οποίες μεταφέρουμε στους επιχειρηματίες συνεργάτες μας.

shop02

Θέλετε και εσείς να

διαχειριστούμε το ξενοδοχείο σας ; 

Call Us Now