Social Media Marketing

Social Media Marketing

Προωθήστε την ιστορία και τα νέα της εταιρείας σας στη σωστή πλατφόρμα!

Τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει σημαντική πηγή ειδήσεων και πληροφοριών στον σημερινό κόσμο του διαδικτύου. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί επίσης ζωτικό παράγοντα για τη διαφήμιση μιας επιχείρησης αλλά και την κατάταξη της στην αναζήτηση και το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Οι στατιστικές δείχνουν ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει ανέλθει σε 4.74 δισεκατομμύρια, το 59.3% του παγκόσμιου πληθυσμού. Επιπλέον, εξίσου σημαντική είναι η πληροφορία που αποκαλύπτει ότι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ξοδεύουν κατά μέσο όρο 2 ώρες και 24 λεπτά κάθε μέρα για πολυδικτύωση σε τουλάχιστον οκτώ πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

Καθώς η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνεχίζει να αυξάνεται εκθετικά, η γνώση του τρόπου προώθησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται όλο και πιο κρίσιμη για την προσέγγιση των δημογραφικών ομάδων-στόχων σας και τη δημιουργία αναγνωρισιμότητας του brand σας. Πολλές επιχειρήσεις, ωστόσο, εισέρχονται στο πεδίο του ψηφιακού μάρκετινγκ (Digital Marketing) και του μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων (Social Media Marketing), χωρίς να κατανοούν πλήρως τι είναι αυτές οι υπηρεσίες αλλά και τις απαιτήσεις τους. Μην κάνετε το ίδιο λάθος.

Οι ειδικοί μας στο Social Media Marketing εξηγούν τις διαφορετικές πτυχές του μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών (B2C) και μεταξύ επιχειρήσεων και επιχειρήσεων (B2B) για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την εκστρατεία σας!

Social Media Marketing

Βασικά στοιχεία

Προφιλ

Δημιουργία Προφίλ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Branding

Σχεδιασμός Πλάνου

Σχεδιασμός Πλάνου Social Media

Στρατηγική Περιεχομένου

Στρατηγική Περιεχομένου ανά κανάλι

Δημιουργία Περιεχομένου

Consulting/Συμβουλευτική

Έρευνα Ανταγωνισμού

Γραφιστικός Σχεδιασμός

Κειμενογραφία

#hashtags

Δημοσιεύσεις Facebook

Δημοσιεύσεις Instagram

Διαχείριση Μηνυμάτων

Στόχευση και διαχείριση

Στόχευση και διαχείριση χορηγούμενων διαφημίσεων

Αναφορές

θέλετε κι εσείς να συζητήσουμε αποκλειστικά

για το κατάλυμά σας? 

Call Us Now